10 магични места на Медитеранот кои морате да ги посетите

Меѓу нив има посовремени дестинации како што се Малта, Корзика и многу други!Најчесто место каде што луѓето одат на одмор е Средоземното море. Златни плажи, гарантирано убаво време, магнетни полиња за архитектурата и аурата на градови, одморалишта и пејзажи како разгледници ...

Со години, туристите ширум светот остануваат верни на југот на Европа, а секогаш во прв план им се Италија, Шпанија и Грција. За оние кои сè уште бараат место за одмор или не можат да се одлучат, ние ви подготвивме 10 места што едноставно не можете да ги пропуштите.

Киник Тере, Италија
Кадиз, ШпанијаМалтаДубровник, ХрватскаЈонскиот брег, АлбанијаКорзика, ФранцијаЈадранското крајбрежје, Црна ГораМајорка, ШпанијаЛангдок - Русилон - ФранцијаКрит, Грција


Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен