Што бојата на вашата косата “зборува” за вас?

Според експертите, бојата на косата може да открие многу за вашиот карактер, амбиции, чувства и намери. Во продолжение, прочитајте што вашата коса “зборува” за вашиот карактер.Плава
Ако имате платинеста нијанса, тоа значи дека сте посебни, бидејќи само 10% од луѓето во светот имаат природна плава коса. Затоа, тие луѓе секогаш најмногу привлекуваат внимание.

Кафена
Експертите секогаш прават паралела помеѓу смеѓите и интелигентните жени. Тие можеби не привлекуваат внимание како плавушите, но затоа пленат со шарм и елоквентност.

Црна
Мистичност е второто име на црнокосите девојки. Покрај тоа, се одликуваат и со креативност и одлично знаат да ги користат парите.

Црвена


Природните црвенокоси жени се многу ретки, тоа им дава вредност.  Се сметаат за опасни и темпераменти жени, доминантни сопруги и мајки.

Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен