Од нивен агол тоа изгледа вака: Мажите открија кои особини треба да ги има една совршена жена

Според неодамна спроведено истражување, карактерните црти можат да играат големо влијание врз тоа дали мажот ќе ве смета за привлечна или не, без оглед на вашиот физички изглед.Кои се тие особини кои им се допаѓаат на мажите? За да дознаат, научниците испитале 200 тек оженети мажи и повеќе од 100 студенти кои се во врска, за тоа кои карактерни црти ги ценат кај својот партнер и која сакаат да биде нивна сопруга и мајка на нивните деца.

Резултатите се следниве, совршената жена е:

 • Верна
 • Срдечна
 • Чесна
 • Интелигентни
 • Начитана
 • Совесна
 • Позитивна
 • Вредна
 • Весела
 • Слободна
 • Емотивно стабилна
 • Грижлива
 • Активна
 • Практична
 • Љупопитна
 • Друштвена
 • Креативна
 • Добро организирана
 • Опуштена


Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен