Долг фустан во 20 секојдневни комбинации (фото)

Ако цело лето го поминавте во кратки фустанчиња и шорцеви, сега може да го завршите со стилски модни комбинации со долги фустани.


Одберете го идеалниот модел кој најдобро ви одговара на фигурата и секогаш ќе ве спаси во ситуации кога не знаете што да облечете.

Кога не сакате да облечете панталони, ниту пак нешто кратко, кога сакате да бидете дотерани, а сепак лежерни, кога сакате да ви биде удобно и да изгледате стилски – долгиот фустан е идеален избор.

20 секојдневни модни комбинации со долг фустан:

Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен