Инфлуенсер заработил 50.000 евра за 18 месеци со спиење по луксузни хотели

Алекс Шенон е 35-годишен инфлуенсер роден во Лондон, кој тврди дека зарботил речиси 50.000 евра за година и половина, откако спиел по најлуксузните хотели во светот и бил разгалуван со кафиња со парчиња 24-каратно злато.


Вели дека многу хотели, авионски компании, брендови за пижами и куфери самите го контактираат со понуди.

За време на престојот во луксузните хотели му бил понуден накит во вредност од 40.000 долари за да се слика со него.

Покрај тоа, ја имал честа да проба капучино со парчиња 24-каратно злато во него.

Како изгледа секојдневието на Алекс, кого го плаќаат за да спие во луксузни соби?

Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен