Незаборавно и емотивно: Македонски пар со оштетен слух наместо свадбен танц на знаковен јазик ја изведе „Немир“

Младиот брачен пар Христина Божиновска и Лазар Ѓиков ја одушевија јавноста со настапот на нивниот најсвечен ден од заедничкиот живот.

Христина Божиновска и Лазар Ѓиков, сладок пар со оштетен слух свадбениот танц го замени со изведба на песната „Немир“ од Тоше Проески и Каролина Гочева.
$ads={1}
Младенците, како што пишува порталот Фемина, потекнуваат од Битола и од Неготино, и на знаковен јазик го изведоа познатиот познатиот македонски евергрин. Ова е доказ за безусловна љубов и љубов без граници. Им посакуваме многу среќа и љубов во натамошниот живот.

Во продолжение, погледнете го видеото:


Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен