Места на кои сакаме да ја дочекаме есента

За некој есента значи кревет, топло ќебе, чај и серија, додека за друг значи облекување во слоеви и подготовка на пикник во златно-жолта природа.


Секој од вас ќе си го најде своето место во галеријата во продолжение, бидејќи на едно место ги собравме најубавите локации, отворени и затворени, урбани и диви, каде секој сака да ја дочека есента.

Ве водиме низ кратка фото-прошетка како би изгледала совршената есен:

Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен