ВИДЕО: Александра Јанева со нов спот за својата нова песна „Комета“.

Александра Јанева го објави спотот за својата нова песна „Комета“.


Новиот сингл носи наслов „Комета“ и е секојдневна женска приказна со летен ритам.
$ads={1}
Зад текстот повторно се потпишува Александра Јанева, а музиката, аранжманот, миксот и мастерот се на Иван Јованов Iwayo.

„Комета“ е четвртиот сингл на Јанева за оваа година, но останува да видиме дали тука е крајот на музичките новитети во 2019-та. Уживајте!


Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен