Најсреќното еже на светот: Бодликавиот Хирби е хит на Instagram

Преслатко еже привлекува сè повеќе и повеќе обожаватели на Instagram. Авантурите на Хирби ги следат повеќе од 1,5 милиони лица од целиот свет.Сопственичката Талита Гирнус првоначално ја основала Instagram страницата за своето прво еже миленик Мистер Поки, но неговиот наследник продолжува да им мами насмевки на фановите на профилот.

„Неверојатни луѓе од целиот свет се инспирирани да ги следат нашите авантури, пред сè затоа што ја сакаат пораката: Помеѓу сите сериозни нешта кои секојдневно се случуваат во светот, Хирби е тука да ви даде причина да сте среќни и да се смеете. Кога и ја посетите нашата страница, сакаме да ве потсетиме никогаш да не губите верба и секогаш да го следите вашето срце“ – пишува Гирнус.


Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен