#instainspiracija: Совршени фризури за bad hair day

Бурниот начин на живот понекогаш не ни остава доволно време за да ја стилизираме нашата коса, која честопати знае да биде многу „непослушна“.


Доколку сакате вашата фризура секогаш да изгледа привлечно и атрактивно, ве советуваме во бурните денови да ги изберете овие практични и едноставни идеи за правење фризури кои совршено ќе одговараат на вашиот стил.

@amberfillerup

Секоја од нас барем еднаш неделно води војна со својата коса затоа што има bad hair day, а бидејќи постојат голем број фризури створени за токму таквите денови, нема потреба од паника.

@amberfillerup

Подигнатата и собрана коса има своја привлечност, бидејќи го открива лицето и ја истакнува неговата убавина. Ниско врзаната коса е една од најатрактивните фризури за “bad hair day“, бидејќи е исклучително практична и многу елегантна.

@amberfillerup

Плетенките се исто така совршен избор за време на оние денови кога сакате секој прамен да го задржите на своето место.

@emilyvartanian

Бидејќи Инстаграм е место на вечна инспирација, познатите девојките овој пат не инспирираа со најдобрите “bad hair day“ фризури!


Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен