30 слатки илустрации кои покажуваат како љубовта работи

Винда е јутјубер и артист кој создава слатки илустрации прикажувајќи различни аспекти од животот. Еве го постот во кој таа сподели неколку од нејзините фотографии.


“Здраво, моето име е Вита Ли. Јас сум уметник и Јутубер во ВиндЛиДравс. Илустрирам од 2007 година и сакам да создавам приказни за љубовта.
Понекогаш во животот, љубовта ја земаме здраво за готово. Јас го правам истото! За мене, љубовта не мора да биде букет цвеќиња или романтични зборови. Дури и едноставните работи можат да покажат љубов. Како прегратка секој пат кога тагуваме, или се држиме заедно додека не остариме. И не станува збор само за две лица во љубов, туку и љубов кон самите себе.
Ова е мојот веб-стрип наречен Мала љубов кој содржи збирка едноставни, но приказни кои го стоплуваат срцето. Мал, но значаен.
Се надевам дека можат да го направат секој ваш ден полн со љубов. Уживајте!”, изјави Винда.


Автор: Вероника Г.
Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен