Фотографии кои одземаат здив: Фотографирани најлудите храмови во Азија

Професионален фотограф и креатор на содржини, Ел Кости, ги фотографирал ,,најлудите храмовидодека патувал низ Азија.

,,Благодарение на фотографијата, почнав да го сакам светот и исто така сакам да откривам и да видам што е можно повеќе места. Сега сум дигитален номад, секогаш патувам. За време на патувањето околу Азија, ги барав најубавите и најлудите храмови и користев дрон за да ги фотографирам одозгора. Од Тајланд до Тајван, од Кина до Јапонија - ова е резултат на она што го најдов. изјавил Ел Кости.

# 1 Храмот на змејот, Тајланд


# 2 Змеј и тигар, Тајван# 3 Храм, Тајланд# 4 Пролет и есенски павилјони, Тајван# 5 Змеј и тигар, Тајван# 6 Буда, Кина


# 7 Кинa


# 8 Конфучиски храм, Тајван


# 9 Пештера Бату, Малезија


Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен