Како да знаете дека ја пронајдовте личноста на вашиот живот?

Помислете на личноста што ве тера да се смеете како никогаш досега да не сте слушнале шега. Хистерично експлодирате со најнезгодната смеа што му е позната на човештвото, но не се чувствувате засрамени во најмала рака. Се чувствувате убаво.


Помислете на личноста која ве поттикнува и ги поддржува вашите цели преку дожд или сјај. Вие ги откажувате добро организираните плановите, но тој ја разбира вашата визија, затоа, наместо тоа, ви носи кафе и седи покрај вас за да ги поддржи вашите соништа. Тој се појавува кога светлата не се толку светли. Тој се појавува кога сонцето не се гледа од сивите облаци. Тој се појавува кога стравот ја надминува силата.

Помислете на личноста која е во состојба да ги разбере вашите проблеми без вербално да ги искажувате. Човекот на кој можете да му ги кажете вашите најдлабоки, најтемни тајни. Никогаш не размислувате ниту за секунда пред да зборувате во негово присуство. Вие сте слободни околу нив. Вие сте точно кои сте.

Помислете на личноста за која немате двоумење да ја запознаете со некого. Ниту една мисла не ви доаѓа на ум што би можеле да речат и дали би можеле некого да навредат. Вие сакате тој да биде токму оној што е околу вас, бидејќи постојано гледате светлина во него, едноставно тој го осветлува вашиот свет. Имате доверба дека неговото срце е добро и дека ја презема одговорноста за своите постапки. Исто така добро знаете дека тој секогаш ќе ги натера другите околу него да се чувствуваат пријатно.

Помислете на личноста која гледа директно во вашите очи и е во состојба да се телепортира во вашата душа. Вие не се чувствувате самоуверено и не можете да издржите да се погледнете себеси во огледалото. Оваа личност продолжува да ви го фаќа лицето, да ви ги фаќа рацете, да погледне длабоко во очите и веднаш сте на врвот на светот. Знаете дека сте убави околу нив. Знаете дека тој е личноста на вашиот живот.

Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен