Австралиски пожарникари позираат со животни за хуманитарен календар: Илиустрациите се толку жешки што можат да започнат оган

Совршена мешавина на човечност, топлина и љубезност. Згодни лоши момци со златни срца.


Љубители на животни со боцки од челик. Постојат многу начини на кои би можеле да ги опишеме австралиските пожарникари. Но, заклучокот е могу едноставен - факт е дека тие се секојдневни херои кои спасуваат животи, но не ги симнувајте и нивните суперхеројски капачиња кога огнот е изгаснат бидејќи претставуваат пример за тоа како да го живеете животот.

Годинава, уште еднаш, пожарникарите на Австралија нè инспирираат да се стремиме кон нови височини со своите 6 нови календари за 2020 година. Пет од овие календари имаат секаков вид животни: од слатки мачиња и кутриња со бујни носеви до коњи, земјоделски животни и див свет. Дали спомнавме дека пожарникарите кои се прилагодени на животните, ги покажуваат мускулите и извајаните тела? О, и тие го прават сето тоа за добротворни цели.
Погледнете ги фотографиите и дозволете и вам да ви го стопат срцето!

Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен