Каде беше вчера Mi Amor - Слаткаристика грми со својот нов хит (ВИДЕО)

Марко Маринковиќ со уште една совршена нумера- Одисеа, несомнено хит за сезонава.

Денес испадна новиот видео спот на Слаткар кој веднаш остави огромен впечаток кај младата публика. Во само шест часа по премиерирањето на YouTube, песната остави лудница зад себе.
20 000 прегледи и стотици коментари веќе пристигнаа под неа.По оригинален текст и музика, продуцирано од Inovativa Group, во арганжман на Иван Јованов lwayo, снимено од страна на Крсте Шупев и со видео од iMedia, Слаткар без двоумење создаде хит кој ќе ги полудува дискотеките периодов.

Па, слушнете го и самите!

Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен