Уживате во содржините на Живот и Стил, и сакате да станете дел од нашиот тим?

Ние сме еден од порталите со најдобра репутација и огромна публика. Портал кој секојдневно се труди да ве инспирира и да ви го подобри секојдневието. Нашетото мото е да ве направиме посреќни и да ве научиме на љубов кон себе. Во ера кога сите портали се трудат да бидат покликани, ние се трудиме да бидеме поинтересни, поточни, поверодостојни и најпозитивни.

Какво мислење имаат нашите читатели за нас:

Прекрасни сте. Имате убави содржини. Го обожавам вашиот профил.

Одличен профил со автентична и привлечна содржина.

Предобри сте. Омилени сте ми. Секогаш пред сите со интересни содржини

Еден од трите мои најдобри профили на Инстаграм, супер сте, браво, само напред.

Прекрасни сте! Продолжете така, ме научивте на многу работи, имате поддршка.

Со една реченица можете да ја тргнете негативната енергија и да ја зголемите мотивацијата. 

Must follow profile, најдобри сте. 

За убав почеток на денот ја отварам страната. Предобри сте ме инспирирате многу.

Секогаш сте полни со идеи го обожавам вашиот профил.

Имаме потреба од автор, кој ќе пишува текстови на нашиот портал. Имате вишок слободно време и уживате да пишувате?

Важно

- Сето ова се изведува волонтерски.

- Нема ограничување за неделен број на текстови.

- Потребно е да се следат светските трендови кои се објавуваат на странските портали (ќе треба да преведете и уредите текст)

- Важно е одлично да го познате македонскиот правопис, и познавање на српскиот и англискиот јазик. (доволно е и само еден јазик да знате).

- Потребно е да бидете над 16 години.

- Ќе се стекнете со новинарско искуство и ќе си го подобрите стилот на пишување.

Што ќе треба да правите: 

- Ќе треба да преведете и уредите текст од странски портал.

Добро е да се знае:

- Примаме неограничен број на автори.

- За да видиме дали ги задоволувате критериумите ќе ви испратиме тема (наслов) со линк од содржината на странскиот портал. Ќе треба да го уредите и преведете и на крај да ни го испратите.

- Доколку се биде во ред, станувате дел од нашиот тим!

Едвај чекаме да ве запознаеме!❤

Пријавете се тука: 

Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен