Најтоплите домови I Хиџ, новиот дански начин на живот (ФОТО)

Многу луѓе сакаат нивниот дом да биде практичен. Други, пак, претпочитаат да им биде убаво декориран. Повеќето сакаме да биде удобен и да одава пријатно чувство.

Неодамнешниот тренд се провлекува во ентериерите, архитектурата, уметноста, па дури и модата со подемот на данскиот начин на живот познат како „Хиџ“ - од свеќи со цимет до топли папучи и топло чоколадо, поточно сè додека ви го дава тоа пријатно чувство.

Ако сè уште не сте запознати со овој стил на живот, совршено место за да се „загреете“ е популарната група на Редит познат како “Cozy Places”.  Заедницата има неверојатни 1,8 милиони членови распостранети насекаде низ светот, живеејќи во своите удобни домови.

Па, во продолжение, да погледнеме некои од најдобрите домови, кои со сигурност ќе направат да посакате да живеете во ваков дом.
Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен