Рајот на Земјата - Ова се најубавите плажи на светот

Ве водиме на турнеја низ најубавите плажи на светот. Ширењето на Коронавирусот се намали на минимум, со тоа многу земји ширум светот ги отворија своите граници за туристи.

Уживајте во погледот на прекрасните, тивки плажи полни со зеленило и палми, кои со кристално чиста сина вода, претставуваат рај за сите посетители.


Блу Бич (Ча Чива), Пуерто Рико

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (1).jpg

Сигрес Беј, Фиџи

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (2).jpg

Бетшиба Бич, Барбадос

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (3).jpg

Сансет Бич, Хаваи

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (4).jpg

Банана Бич, Пукет, Тајланд

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (5).jpg

Сиасконсет Бич, Нантакет, САД

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (6).jpg

Хонопу Бич, Хаваи

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (7).jpg

Јавна плажа, Моореја, Француска Полинезија

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (8).jpg

Псару Бич, Миконос, Грција

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (9).jpg

Инглиш Харбур Бич, Антигва

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (10).jpg

Елафониси, Крит, Грција

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (11).jpg

Гавернерс, Сент Барц

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (12).jpg

Палм Бич, Аруба

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (13).jpg

Севен Мајл Бич, Кајмански Острови

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (14).jpg

Хонокалани Бич, Хаваи

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (15).jpg

Матира Бич, Бора Бора, Француска Полинезија

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (16).jpg

Хорсшу Бич, Бермуда

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (17).jpg

Хилтон Хед Ајланд, Јужна Каролина, САД

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (18).jpg

Перот Кеј, Туркс и Каикос

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (19).jpg

Транк Беј, Сент Џон, Девствени острови

20-najubavi-pesocni-plazi-vo-svetot (20).jpg

Живот и Стил

Портал за подобар, поздрав и посреќен живот💜💫

Следен Претходен