Маркетинг


  Порталот Живот и Стил според сите статистички показатели е еден од најпосетуваните лајфстајл портали. Станува збор за портал со веќе препознатлив став и високиквалитетни, секојдневно освежувани содржини кои се најчесто од областа на животот, храната, модата, астрологијата итн.

  Со долго новинарско искуство, нашиот тим секојдневно се труди да ве забавува и дружи во вашето утринско кафе, но и да ве информира за најновите случувања во Македонија и пошироко.

  Во изминативе 2 години на нашиот портал се огласуваа голем број компании од сите сфери. Досега заедно со нашите партнери имаме остварено многу успешни соработки.

  Ценовник
  Приказ на позиции


  Спецификации
  Дозволени се следните формати на банери:

  • Flash анимација (SWF)
  • Статична слика (JPEG, PNG, GIF)
  • Анимирана слика (GIF)
  Банерот мора да биде со точните ДИМЕНЗИИ за соодветната позиција, како и да не ја надминува максимално дозволената ГОЛЕМИНА на фајлот.

  Стандардни банери:
  Неделен закуп


  Стандардни банери: 
  Месечен закуп

  Напомени:
  • Во цените не е пресметано ДДВ
  • Цените не вклучуваат изработка на банери
  • Контактирајте не за конкретна понуда според вашите цели, како и за можностите за попуст и други поволности

  Објавување на комерцијален текст
  комерцијални текстови - 1000 ден.
  Текстот 24 часа ќе се прикажува најгоре на насловна и ќе биде споделен на нашите социјални мрежи – Фејсбук, Инстаграм стори (со линк до текстот и таг на вашиот профил) и Твитер.
    Рекламирање на социјални мрежи
    300 денари за рекламирање на нашите страници на Фејсбук и Инстаграм.

    Напомени:
    Контактирајте не за конкретна понуда според вашите цели, како и за можностите за попуст и други поволности

    Контактирајте нè на: [email protected] +389 74 222 108